сряда, 27 юли 2011 г.

V.I.O. POV HD Camera

Лутайки се из дебрите на широката световна мрежа (www) в търсене на информация за нещо друго, съвсем случайно попаднах на това - V.I.O. POV HD Camera.

Електронният магазин http://www.backcountry.com, от който си купих някои джаджи за катерене докато бях в САЩ преди пет години, излиза с привлекателно предложение. По дадените в сайта технически характеристики за камерата стигам до извода, че това е една превъзходна машинка (поне по моите представи), която може да бъде използвана буквално навсякъде или поне по планини и чукари, а именно точно там където мен най-много ме влече.
Устройството е разработено така, че да може да бъде монтирано не само на каска, а дори на ски-маска.
"Никоя друга преносима камера на планетата няма HD-видео на такова професионално ниво, изключително широкото видимо поле, и възможностите за редактиране в движение като камерата V.I.O. POV HD.
POV HD снима и запаметява видео до 4,33 часа при 1080p в свързаното с кабел запаметяващо устройство. Посредством вградения 2-инчов LCD дисплей и безжично дистанционно може да изтриете излишните кадри и да запаметите само най-добрите моменти..."

И въпреки, че рожденния ми ден не е скоро, не бих се разсърдил за един такъв подарък. ;)

Повече подробности на:

http://www.backcountry.com/v.i.o.-pov-hd-helmet-camera

http://pointofviewcameras.com/blog/pov/article/v.i.o.-pov.hd-advanced-1080p-camera-initial-reviewНяма коментари:

Публикуване на коментар